Site Overlay

DSC Oulu ry

Tanssiurheiluseura Dance Sport Club, DSC Oulu ry, perustettiin 13.7.2015, seura on rekisteröity yhdistys ja Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Se järjestää sekä kilpatanssin valmennusta että monipuolista tanssiliikuntaa eri-ikäisille harrastajille ammattitaitoisten tanssinopettajien johdolla.

Seuran säännöt

Seuramme jäseniä ovat automaattisesti kaikki kilpa- ja harrasteryhmissä mukana olevat, heille jäsenmaksu menee ryhmien laskuttamisen yhteydessä.
Mikäli et ole harrastajana seurassa, mutta haluat liittyä seuramme jäseneksi, voit maksaa jäsenmaksun seuran tilille.

Jäsenmaksu: 20 euroa (vuosi 2018), mikäli tulet mukaan syksyllä 2018 maksu on 10 euroa. Perhejäsenmaksu (vuosi 2018) 50 euroa (samassa taloudessa asuvat henkilöt).
Tili: FI08 5741 4020 0790 13
Viesti: nimi (jotta tiedämme kenen jäsenmaksusta on kysymys)

Haluatko tukea seuramme toimintaa?

Seuramme toimintaa voi tukea esim. kannatusjäsenmaksulla (250€/vuosi), tuki kohdistuu seuramme harrastus- ja kilpaurheilutoimintaan. Kannatusjäsenenä voi olla kuka tahansa yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Laita viesti, mikäli tämä tukimuoto kiinnostaa.

Myös muita tukimuotoja voidaan räätälöidä yhteistyössä tuen tarjoajan kanssa, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan, niin saadaan asia eteenpäin.

Kaikki tuki on arvokasta.  Osa tukimuodoista voidaan kohdistaa vaihtoehtoisesti koko seuralle, yleisesti nuorisotoimintaan tai valitsemallesi tanssiparille.

Tietosuojaseloste