Site Overlay

MuksuDance / Lastentanssi 3-4 -vuotiaat

3-4 vuotiaiden Muksudance ryhmien ohjaajana toimii Sanna Hirvaskari. Ryhmät kokoontuvat maanantaisin ja sunnuntaisin. Ryhmät ovat erillisiä, joten voit valita lapsellesi sopivamman harrastuspäivän. Sarkkirannan ryhmä on suunnattu 3-5 -vuotiaille ja sen ohjaajina toimivat Soile Näsänen ja Toni Tuominen.

  • maanantaisin klo 17.00 – 17.30 DSC sali, Kansipojantie 6
  • maanantaisin klo 18.15 – 18.45, Sarkkirannan päiväkoti, Kempele
  • sunnuntaisin klo 15.30 – 16.00 Haapalehdon päiväkoti, Manttaalitie 6

Syksyn ryhmät aloittavat viikolla 36.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta. Linkki tästä.

Tavoitteena on mm. perusliikuntamuotoihin, askelikkoihin ja tasoihin sekä suuntiin tutustuminen: laukkahyppy, tasahyppy, sivuaskel, ylä- ja alataso, jne. Liikkuminen eri tavalla eteen, taakse, sivulle tai ympäri. Tutustutaan oman kehon liikkumiseen ja liikedynamiikkaan: miten ravistan, pyöritän, taivutan, venytän jne. eri kehonosia paikallaan ja tanssiessa. Tasapainon löytäminen, iso/pieni, pehmeä/terävä, hidas/nopea.

Paritanssimaailmaan tutustutaan erilaisten pariharjoitteiden kautta ja opettelemme myös paritanssien alkeismuotoja: sambaa, valssia ym. MuksuDance-tunti rakentuu kokonaan leikinomaisten harjoitusten varaan.

Vaatetus: joustavat sisävaatteet, tossut tai jarrusukat. Tunnille ei mielellään juomapulloja mukaan, mutta mukana kannattaa olla, jotta voi heti tunnin jälkeen juoda.