Rokkiryhmät

 

Niklasin ryhmät kokoontuvat Kaakonpojan päiväkodilla (Kaakonpojankuja 1) Kaakkurissa.

Ryhmät kokoontuvat torstaisin ja ohjaajana toimii Niklas Hagel.

Torstaisin
Muksurokki (3-4 vuotiaat) klo 17:00-17:30
Muksurokki
(5-6 vuotiaat) klo 17:30-18:30
Rokkiryhmä, taso1 (7-12 vuotiaat) klo 18:30-19:30

Ryhmät aloittavat viikolla 36 (4.9.2017) ja kokoontuvat 13 kertaa syyskaudella (viimeiset kerrat viikolla 49), ilmoittaudu tästä.

Muksurokki, 3-4 vuotiaat
Pienempien lasten muksurokissa päästään harjoittelemaan tanssi- ja liikuntataitojen ensiaskelia. Tarjolla on liikunnan riemua, leikkimisen iloa sekä tutustumista tanssiurheilun ihmeelliseen maailmaan. Liikuntataitojen ja rokkialkeiden lisäksi harjoittelemme ryhmässä toimimista ja opettelemme myös keskittymistä, positiivisuutta sekä rentoutumiskykyä.

Muksurokki, 5-6 vuotiaat
Tässä ryhmässä harjoittelemme monipuolisesti liikuntataitoja leikin ja tanssin kautta. Tutustumme vauhdikkaaseen rock’n’roll -tanssiin sekä tanssiurheilun maailmaan ja riemuitsemme ryhmässä liikkumisen ilosta. Liikuntataitojen ja rokkialkeiden lisäksi harjoittelemme ryhmässä toimimista ja opettelemme myös keskittymistä, positiivisuutta ja rentoutumiskykyä.

Rokkiryhmä, taso1, 7-12-vuotiaat
Ensimmäisellä tasolla lähdemme tutustumaan rokkitanssin maailmaan aivan alusta alkaen. Harjoittelemme monipuolisesti sekä lajille ominaisia taitoja että perusliikuntataitoja unohtamatta sosiaalisten ja psyykkisten taitojen kehittämistä. Luvassa on vauhdikasta liikuntaa, tanssiriemua sekä orientoitumista tanssiurheilun maailmaan. Tuntien kantavana teemana ovat liikuntaelämykset sekä onnistumisen kokemukset.