Site Overlay

TIEDOTTEET

Tulossa:

Syyskausi alkaa viikolla 36, jolloin käynnistyvät kaikki harrasteryhmämme Oulussa ja Kempeleessä. Tsekkaa oma ryhmäsi ja ilmoittaudu mukaan. SeniorDance50+ ja Lavis/Latinobic -tunneille voit tulla myös ilmoittautumatta kertamaksulla! Koulukerhojen aloituksesta tiedotamme heti kun koulut vahvistavat kerhojen ajankohdat. Seuraa siis nettisivujamme ja Facebook-tiedotuksia.

Huom! Lasten ja aikuisten alkeissa on ilmaiset tutustumiskerrat ennen varsinaista kauden alkua. Maksuttomat tunnit ovat viikoilla 34 ja 35 omalla salillamme Toppilassa.

  • lasten alkeiden ilmainen kokeilu torstaina 20.8. ja 27.8. klo 17.30 – 18.15.
  • aikuisten paritanssialkeiden ilmainen kokeilu 18.8. ja 25.8. klo 20.15 – 21.15.

Ilmaiskerroille ei tarvitse ilmoittautua. Riittää kun tulet paikalle tanssi-intoa täynnä!

 

(Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

 

*******************************

Kevätkokouskutsu

Tärkeä tiedotus kaikille DSC:n harraste- ja kilparyhmissä käyville, sekä koulukerhoihin osallistuville!

 

päivitetty tiedote 10.5.2020  Suomen hallitus on alkanut purkaa koronavirusepidemian vuoksi asetettuja rajoituksia. Uusimpien tietojen valossa Valtioneuvosto on ilmoittautunut, että urheilu- ja harrastustoiminta voidaan aloittaa 1.6. alkaen huomioiden kuitenkin ettei yli 50 henkilön kokoontumisia tule järjestää. Näin ollen DSC:n johtokunta on linjannut, että alamme valmistautua lähiopetukseen siirtymistä etäopetusvideoiden sijaan.  Odotamme luonnollisesti myös Suomen Tanssiurheiluliiton ja Olympiakomitean ohjeistusta toimintatavoista toteuttaa tanssiharjoittelua sisätiloissa. Tavoitteenamme on pyrkiä korvaamaan kesäkuun aikana kevään toimintasulun vuoksi peruuntuneita ryhmiä niiltä osin kuin se on mahdollista ja seuran taloudellinen tilanne huomioiden.  Asiasta tiedotetaan vielä erikseen mm. myClubin kautta!

******

 

päivitetty tiedote 18.3.2020 Suomessa vallitsee tällä hetkellä poikkeusolosuhteet, jotka vaikuttavat suoraan kaikkeen toimintaamme. Suomen hallitus on linjannut maanantaina 16.3.2020 järeät keinot, joilla koronavirusepidemian leviämistä pyritään hidastamaan. Seuramme noudattaa näitä kolmannelle sektorille kohdennettuja suosituksia ja pidättäytyy järjestämästä harrastus- ja kilpatoimintaa salillamme toistaiseksi. Tilanne on tukala kaikille tanssijoille, joten pohdimme innovatiivisesti uusia harjoittelutapoja ja -muotoja. Valmentajat viestivät ryhmiään tästä tarkemmin. Toivomme pääsevämme palaamaan mahdollisimman pian takaisin normaaliin viikkorytmiin ja pyrimme tiedottamaan kaikista muutoksista niin pian kuin mahdollista. Tuetaan toinen toisiamme ja pysytään positiivisina. 

****************************************************

Tiedote: 12.3.2020

Laajentuneen koronavirustilanteen johdosta DSC:n hallitus on tehnyt päätöksen noudattaa Suomen Tanssiurheiluliiton tänään 12.3.2020 antamaa ohjeistusta pidättäytyä järjestämästä tapahtumia ja harrastetoimintaa suojellaksemme riskiryhmiä. Näin ollen emme järjestä mitään ohjattuja viikkotunteja harraste- ja kilparyhmissä ajalla 13.3.-22.3.2020, vaan kaikki tunnit (koulukerhot mukaan lukien) menevät tauolle ja mahdollisista korvaavista kerroista ilmoitamme erikseen. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa ensi viikon aikana, mikäli toimintasulkua on tarpeen jatkaa. Lue lisää: https://bit.ly/2wSJDPO