Site Overlay

TIEDOTTEET

Tärkeä tiedotus kaikille DSC:n harraste- ja kilparyhmissä käyville, sekä koulukerhoihin osallistuville!

päivitetty tiedote 18.3.2020

Suomessa vallitsee tällä hetkellä poikkeusolosuhteet, jotka vaikuttavat suoraan kaikkeen toimintaamme. Suomen hallitus on linjannut maanantaina 16.3.2020 järeät keinot, joilla koronavirusepidemian leviämistä pyritään hidastamaan. Seuramme noudattaa näitä kolmannelle sektorille kohdennettuja suosituksia ja pidättäytyy järjestämästä harrastus- ja kilpatoimintaa salillamme toistaiseksi. Tilanne on tukala kaikille tanssijoille, joten pohdimme innovatiivisesti uusia harjoittelutapoja ja -muotoja. Valmentajat viestivät ryhmiään tästä tarkemmin. Toivomme pääsevämme palaamaan mahdollisimman pian takaisin normaaliin viikkorytmiin ja pyrimme tiedottamaan kaikista muutoksista niin pian kuin mahdollista. Tuetaan toinen toisiamme ja pysytään positiivisina. 

 

 

 

 

****************************************************

Laajentuneen koronavirustilanteen johdosta DSC:n hallitus on tehnyt päätöksen noudattaa Suomen Tanssiurheiluliiton tänään 12.3.2020 antamaa ohjeistusta pidättäytyä järjestämästä tapahtumia ja harrastetoimintaa suojellaksemme riskiryhmiä.

Näin ollen emme järjestä mitään ohjattuja viikkotunteja harraste- ja kilparyhmissä ajalla 13.3.-22.3.2020, vaan kaikki tunnit (koulukerhot mukaan lukien) menevät tauolle ja mahdollisista korvaavista kerroista ilmoitamme erikseen.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa ensi viikon aikana, mikäli toimintasulkua on tarpeen jatkaa.

Lue lisää: https://bit.ly/2wSJDPO