Site Overlay

AJANKOHTAISTA

Kevätkokous 23.5.2021 klo 18

JULKAISTU 8.5.2021

DSC Oulu ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 23.5.2021 klo 18.00 seuran omalla salilla. Tervetuloa!

Kevätkokouskutsu

******************************************************

Tasa-arvoista liikun­ta­kult­tuuria edistävä tunnus­tus­palkinto Dance Sport Club Oululle ja Oulun Invalidien yhdistykselle

”Oulun kaupungin liikuntapalvelut on myöntänyt tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävät tunnustuspalkinnot Dance Sport Club Oulu ry:lle ja Oulun Invalidien yhdistys ry:lle. Palkinnon arvo on 2500 euroa.

Tanssiurheiluseura DSC Oulu ry:n keskeisenä tavoitteena on tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteuttaminen tanssin saralla niin eri-ikäisten kuin eri sukupuolten kesken. Seuran yhtenä toimintamuotona on mahdollisuus harrastaa paritansseja myös sukupuolineutraalisti perinteisen nais-mies-jaottelun sijaan. Tanssin harrastaminen seurassa on mahdollista ilman henkilön määrittelemistä tietyn sukupuolen mukaan.

DSC Oulu ry on rohkealla ja ennakkoluulottomalla tavalla lähtenyt rikkomaan toiminnassaan perinteisiä sukupuolirooleja ja mahdollistanut tanssin harrastamisen sukupuolineutraalista näkökulmasta. Tämä on uudenlainen avaus erityisesti lajissa, jossa on perinteisesti ollut vahvat sukupuoliroolit.

Toiminnallaan tanssiurheiluseura DSC Oulu ry edustaa ennakkoluulotonta, uudenlaisia avauksia toteuttavaa, avointa ja laaja-alaista tasa-arvoa edistävää toimintakulttuuria liikunnan toimintakentässä.”

Koko tiedote on luettavissa täältä!

Kiitämme saamastamme tunnustuksesta! Työ seurassa jatkuu ja harrasteryhmiin ilmoittautuminen on auki. Tule mukaan!

KEVÄTKAUSI 2021

Päivitys 21.1.2021.

Harrasteryhmät aloittavat viikolla 5. Aikuisten harrasteryhmät odottavat vielä!

DSC:n kevätkausi alkaa kilparyhmien osalta viikolla 3 pienryhmätoiminnalla. Harrasteryhmät aloittavat tämänhetkisen tiedon mukaan viikolla 5. Tarkista oma ryhmäsi ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta ja täältä löydät keväällä 2021 alkavat harrasteryhmät.

Koronavirus on valitettavasti edelleen keskuudessamme ja suhtaudumme sen torjuntaan kaikella vaaditulla vakavuudella. Älä siis tule ryhmiin jos sinulla on flussaoireita, tunnet itsesi kipeäksi tai epäilet altistuneesi koronavirukselle. Vältä turhaa oleskelua pukuhuoneissa, pidä riittävää etäisyyttä muihin salin käyttäjiin, pese kädet ennen ja jälkeen salilla käynnin, sekä käytä käsidesiä tullessasi ja pois lähtiessäsi. Huomioi myös erilliset ohjeet maskin käytöstä.

Seuraa nettisivujamme ja Facebook-tiedotuksia mahdollisten muutosten varalle.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.