Dance Mix

10-15 vuotiaat


> Dance Mix 10-12v, Ouluhalli (torstaisin klo 18-18.45)
> Dance Mix 13-15 v, Ouluhalli (torstaisin klo 18.45-19.30)
Dance Mix on uusi rytmikäs ja mukaansa tempaava tanssitunti, joka yhdistää useita eri lajeja. Tunneilla tehdään alkulämmittely, salinpoikkiharjoituksia sekä koreografioita kilpatanssiin, latinoshow:hun ja showtanssiin. Lisäksi tunneilla harjoitellaan ja kehitetään perusliikuntataitoja, kehonhallintaa ja tasapainoa sekä tehdään rytmiikkaa ja ketteryyttä parantavia harjoituksia. Tuntien tavoitteena on herättää lapsen kiinnostus tanssiin, rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä, hauskanpitoa unohtamatta! 

Mukaan tarvitset mukavat ja rennot treenivaatteet sekä juomapullon, jalkaan tossut tai jarrusukat / avojaloin.
Poissaoloista on hyvä ilmoittaa opettajalle, varsinkin, jos niitä tulee useampi peräkkäin. Myclubissa voitte myös laittaa poissaolomerkinnän treenikerran kohdalle, jos olette estyneet osallistumaan.

Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubissa. Jos kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä:  ilmoittautumiset.dsc@gmail.com.

Huom! Värtön portin koodi lähetetään ilmoittautuneille vahvistusviestin yhteydessä. Laitathan viestiä yllä olevaan osoitteeseen mikäli et ole koodia saanut. 

Maksut. Kohdassa valitaan kurssimaksu ja jäsenmaksu syksylle 2024 (15€). Mikäli olet ollut kevätkaudella 2024 kursseilla mukana, ei jäsenmaksua tarvitse maksaa, koska keväällä on maksettu koko kausi (30€). DSC myöntää perhealennuksen (10€) toisesta osallistujasta alkaen kaikille samassa taloudessa asuville. Valitse perhealennus, mikäli samassa taloudessa on jo yksi normaalihinnan maksanut jäsen. Mainitse alennusperuste alla olevassa kentässä.

Valokuvauslupa. Käyttäisimme mielellämme kuvia seuramme some- ja tiedotuskanavissa sekä tapahtumien mainostamisessa. Emme laita koskaan nimiä kuvien/tarinoiden yhteyteen. Kuvausluvan voi myöntää / olla myöntämättä lisäkentässä.