Site Overlay

Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri, Juniori2 B

ee_kouvola_lat

Eetu: Oon harrastanu tanssia n. 11 vuotta. Aloitin harrastuksen, kun äiti vei minut pienenä tanssitunneille. Onnistumisen tunne ja se, että se on mukavaa, sai minut jatkamaan tanssia. Tanssi vaatii minulta melkein kaiken ajan koulun ulkopuolella ja paljon harjoittelua. Tanssi on antanut minulle onnistumisen tunteita, uusia kavereita ja mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa. Tanssia kannattaa alkaa harrastamaan, koska se on hyvää liikuntaa ja siinä pääsee matkustamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin ympäri Suomea ja maailmaa.

Emilia: Oon tanssinu vissiin 7,5 vuotta ja aloin tanssiin sen takia, koska mun serkku tanssi ja olin halunnu kokeilla tanssia jo kauan aikaa. Sitte äiti vei mut alkeisiin Keminmaahan. Tässä lajissa tän saa jatkamaan onnistumisen tunne, kun haluaa aina vaan parantaa omaa tanssia. Tanssi vaatii sitoutumista, paljon aikaa ja paljon harjoittelua. Tän harrastuksen kautta oon tajunnu asioita eri tavalla, oon saanu paljon kavereita, oppinu paljon uutta ja päässy näkemään maailmaa. Kannattaa tulla kokeilemaan tanssia koska tässä lajissa oppii joka kerta jotain uutta ja pääsee kiertämään maailmaa. Kun onnistuu niin se on hieno tunne ja tämä laji on monipuolista liikuntaa.