Lasten ja Junioreiden kilpatanssin alkeet

6-15 Vuotiaille

 

> Lasten ja junioreiden kilpatanssin alkeet 6-10v,  Kokkokangas, Kempele (maanantaisin klo 18.15-19.00 )

> Lasten ja junioreiden kilpatanssin alkeet 6-10v, DSC tanssisali, Toppila (torstaisin klo 17.45-18.30)

> Lasten kilpatanssin alkeet 6-10 v, Ouluhalli (sunnuntaisin klo 13.45-14.30)

> Lasten ja junioreiden kilpatanssin alkeet 10-15 v , Ouluhalli (sunnuntaisin klo 11.30-12.15)

DSC Oulun lasten ja junioreiden kilpatanssin alkeisryhmissä tutustutaan/opetellaan Tanssii Tähtien Kanssa- ohjelmastakin tuttuja vakio- ja latinalaistansseja (cha cha, samba ja jive sekä valssi, tango ja quickstep).  Lisäksi tunneilla harjoitellaan ja kehitetään perusliikuntataitoja, kehonhallintaa ja tasapainoa sekä tehdään rytmiikkaa ja ketteryyttä parantavia harjoituksia. Tuntien tavoitteena on herättää lapsen kiinnostus tanssiin, rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä, hauskanpitoa unohtamatta! 

Mukaan tarvitset mukavat ja rennot sisävaatteet sekä juomapullon, jalkaan tossut tai jarrusukat / avojaloin, myöhemmin tanssikengät.

Tunneille tullessa ja lähtiessä pestään kädet ja tunneille tullaan terveenä, flunssaisena on hyvä jäädä kotiin. 

Poissaoloista on hyvä ilmoittaa opettajalle, varsinkin, jos niitä tulee useampi peräkkäin. Myclubissa voitte myös laittaa poissaolomerkinnän treenikerran kohdalle, jos olette estyneet osallistumaan.

Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubissa.

Jos kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä:  ilmoittautumiset.dsc@gmail.com.

Huom! Ouluhallin portin koodi lähetetään ilmoittautuneille vahvistusviestin yhteydessä. Laitathan viestiä yllä olevaan osoitteeseen mikäli et ole koodia saanut. 

 Maksut. Kohdassa valitaan kurssimaksu ja jäsenmaksu syksylle 2024 (15€). Mikäli lapsi on ollut kevätkaudella 2024 kursseilla mukana, ei jäsenmaksua tarvitse maksaa, koska keväällä on maksettu koko kausi (30€). DSC myöntää perhealennuksen (10€) toisesta osallistujasta alkaen kaikille samassa taloudessa asuville. Valitse perhealennus, mikäli samassa taloudessa on jo yksi normaalihinnan maksanut jäsen. Mainitse alennusperuste alla olevassa kentässä.

 Valokuvauslupa. Käyttäisimme mielellämme kuvia seuramme some- ja tiedotuskanavissa sekä tapahtumien mainostamisessa. Emme laita koskaan nimiä kuvien/tarinoiden yhteyteen. Kuvausluvan voi myöntää / olla myöntämättä lisäkentässä.