LastenTanssi

3-6 vuotiaille


> Muksudance 3-4 v Ouluhalli
(sunnuntaisin klo 12.15-12.45)
> Lastentanssi 3-5 v Kokkokangas, Kempele
(maanantaisin klo 17.30-18.15)
> Tanssitähdet 5-6 v Ouluhalli (sunnuntaisin klo 13.00-13.45)

 DSC Oulun lastentanssiryhmissä opetellaan monipuolista tanssiliikuntaa. Tunneilla tutustutaan/opetellaan perusaskelikkoja ja -hyppyjä, tutustutaan oman kehon käyttöön; sen liikuttamiseen, hallintaan ja rytmittämiseen. Tunneilla teemme erilaisten harjoitusten lisäksi helppoja tanssikoreografioita lastentanssikappaleisiin ja opettelemme paritanssin alkeismuotoja muutaman helpon tanssin avulla (samba, cha-cha, valssi). Tuntien tavoitteena on herättää lapsen kiinnostus tanssiin, rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä, hauskanpitoa unohtamatta! 

Mukaan tarvitset mukavat ja rennot sisävaatteet sekä juomapullon (3-4 v tunneille ei tarvitse juomapulloa, mutta se on hyvä pitää kassissa mukana, niin voi juoda ennen tuntia ja tunnin jälkeen) sekä pienen vihkon tarroja varten. Jalkaan tossut tai jarrusukat / avojaloin. 

 Alle 5-vuotiaiden tanssijoiden vanhempien on hyvä odottaa salin lähellä käytävällä, jos lapsen pitää poistua kesken tunnin vessaan.  

 Tunneille tullessa ja lähtiessä pestään kädet ja tunneille tullaan terveenä, flunssaisena on hyvä jäädä kotiin. 

 Poissaoloista on hyvä ilmoittaa opettajalle, varsinkin, jos niitä tulee useampi peräkkäin. Myclubissa voitte myös laittaa poissaolomerkinnän treenikerran kohdalle, jos olette estyneet osallistumaan.

 Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubissa.

 Jos kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä:  ilmoittautumiset.dsc@gmail.com.

 Terkuin Sanna (Ouluhalli), Soile (Kempele)