Nuorten ja aikuisten alkeet

 

> Senioreiden 60+ paritanssin alkeet, DSC tanssisali, Toppila (tiistaisin klo 13-14)

> Aikuisten paritanssin alkeet, DSC tanssisali, Toppila (torstaisin klo 20-21)

> Nuorten ja aikuisten lavatanssien alkeet, Värtön liikuntahalli (sunnuntaisin klo 16-17)

DSC Oulun alkeisryhmissä tutustutaan/opetellaan paritansseja ammattivalmentajien johdolla.

Senioreiden 60+ paritanssiryhmä kokoontuu tiistaisin päivällä Toppilassa. Ryhmässä mennään hidasta ja nopeaa valssia, tangoa, lavafoksia, rumbaa, cha chaata, sambaa ja slow jivea.

Torstain paritanssikurssilla tanssitaan Tanssii Tähtien Kanssa- ohjelmastakin tuttuja vakio- ja latinalaistansseja (cha cha, samba ja jive sekä valssi, tango ja quickstep). 

Sunnuntain nuorten ja aikuisten lavatanssikurssilla tanssitaan perinteisiä lavatansseja foksia, hidasta ja nopeaa valssia, tangoa, fuskua sekä lavalattareita, kuten rumbaa, cha chaata ja sambaa ja slow jivea.

Lisäksi kaikilla kursseilla harjoitellaan ja kehitetään kehonhallintaa ja tasapainoa sekä tehdään rytmiikkaa ja ketteryyttä parantavia harjoituksia. Tuntien tavoitteena nauttia liikkumisesta musiikin ja rytmin vietävänä, hauskanpitoa unohtamatta! 

Mukaan tarvitset mukavat ja rennot sisävaatteet sekä juomapullon, jalkaan sisäpelikengät, jumppatossut tai tanssikengät.

Poissaoloista on hyvä ilmoittaa opettajalle, varsinkin, jos niitä tulee useampi peräkkäin. Myclubissa voitte myös laittaa poissaolomerkinnän treenikerran kohdalle, jos olette estyneet osallistumaan.

Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClubissa.

Jos kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä:  ilmoittautumiset.dsc@gmail.com.

Huom! Värtön portin koodi lähetetään ilmoittautuneille vahvistusviestin yhteydessä. Laitathan viestiä yllä olevaan osoitteeseen mikäli et ole koodia saanut. 

 Maksut. Kohdassa valitaan kurssimaksu ja jäsenmaksu syksylle 2024 (15€). Mikäli olet ollut kevätkaudella 2024 kursseilla mukana, ei jäsenmaksua tarvitse maksaa, koska keväällä on maksettu koko kausi (30€). DSC myöntää perhealennuksen (10€) toisesta osallistujasta alkaen kaikille samassa taloudessa asuville. Valitse perhealennus, mikäli samassa taloudessa on jo yksi normaalihinnan maksanut jäsen. Mainitse alennusperuste alla olevassa kentässä.

 Valokuvauslupa. Käyttäisimme mielellämme kuvia seuramme some- ja tiedotuskanavissa sekä tapahtumien mainostamisessa. Emme laita koskaan nimiä kuvien/tarinoiden yhteyteen. Kuvausluvan voi myöntää / olla myöntämättä lisäkentässä.