Valmentajat ja ohjaajat

Valmentajat

Sanna Hirvaskari

Sanna on oululainen tanssija ja tanssinopettaja. Hän aloitti tanssinharrastuksen 8-vuotiaana Raahen Rytmikkäissä ja kilpaili kilpatanssissa vuoteen 2003 saakka.  Hän on kilpaillut myös show- ja latinoshowtanssissa, joista hänellä on kolme SM-kultaa ja kaksi MM-kultaa. Hän on opettanut tanssia vuodesta 2000 ja valmistunut diplomitanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2005 kilpa- ja seuratanssin koulutuslinjalta.

Sannalla on ollut vuodesta 2006 lähtien tanssikoulu omalla nimellään, joka tekee tiiviistä yhteistyötä eri tanssiurheiluseurojen kanssa mm. kilpatanssivalmennuksessa.

Tanssinopetustöiden Sanna on esiintynyt erilaisissa teatteri- ja tanssiproduktioissa. Hän oli mukana tanssinopettajana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuosina 2006 ja 2007 ja 2010. Kilpatanssivalmennuksien lisäksi hän opettaa seuratanssia, lastentanssia ja  showtanssia sekä toimii tuomarina sekä FDO:n että Suomen Tanssiurheiluliiton järjestämissä kisoissa.

Soile Näsänen

Soile on energinen tanssivalmentaja sekä luokanopettaja, joka ohjaa DSC:llä kilpatanssijoita. Kuusivuotiaana kilpatanssin aloittaneella Soilella on takana pitkä kilpaura niin vakio- kuin latinalaisissa tansseissa. Tanssiuransa aikana Soile on välillä asunut Italiassa, siellä hän tanssi italialaisen parinsa kanssa pelkästään vakioita. Italiasta palattuaan Soile keskittyi lattareihin ja aloitti tanssimisen Toni Tuomisen kanssa.

Omalla urallaan Soile on saavuttanut useita SM-mitaleja ja edustanut Suomea PM-, EM- ja MM- kilpailuissa. Parhaimmaksi sijoituksekseen Soile nimeää ammattilaisten Blackpoolin (British open) Rising Stars Latin-kisan 3. sijan. Ammattilaisten latinalaistanssien EM-kisojen 11. sija, nuorten vakiotanssien EM-kisojen 13. sija sekä Junior Blackpoolin 6.sija ovat myös uran huippukohtia.

Soile on tiennyt jo pienestä lähtien haluavansa opettajaksi ja valmentajaksi. Kilpatanssin valmennuksen Soile aloitti jo 16-vuotiaana. Valmennuksessaan hän haluaa keskittyä kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Tunneilla tehdään töitä hiki hatussa, mutta samalla hymy huulessa. Alusta alkaen tanssijat oppivat ”tanssi- ja urheilukulttuuria”, joka auttaa heitä tulevaisuudessa kehittämään taitojaan itseohjautuvasti. Soilen ja Tonin valmentamat parit ovat saavuttaneet jo yli 40 SM-mitalia sekä edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa.

Soile on toiminut Suomen aikuisten kilpatanssimaajoukkueen vierailevana valmentajana ja tällä hetkellä hän on tanssiurheiluliiton uusien kilpatanssituomareiden kouluttaja ja tutkintojen tentaattori.

Toni Tuominen

Toni on DSC Oulun kilpa- ja lavatanssivalmentaja. Hän aloitti kilpatanssin harrastamisen seitsemänvuotiaana. Omalla urallaan Toni on tanssinut sekä vakio- että latinalaistansseja, mutta aikuisiässä keskittynyt pelkästään latinalaisiin tansseihin. Hän on saavuttanut useita SM-mitaleja ja edustanut Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Parhaimmaksi sijoituksekseen Toni nimeää ammattilaisten Blackpoolin (British open) Rising Stars Latin-kisan 3. sijan. Ammattilaisten EM-kisojen 11. sija tulee heti toisena perässä.

Toni aloitti valmentamisen jo oman kilpauran ollessa käynnissä. Vuodesta 2012 Toni on ollut päätoiminen valmentaja, joka DSC:n lisäksi kiertää valmentamassa tanssijoita myös kuudella muulla paikkakunnalla. Valmentajana Toni on erittäin pitkäpinnainen ja rauhallinen sekä helposti lähestyttävä. Valmennuksessaan hän ottaa huomioon jokaisen oman taitotason. Pitkän kilpailu-uran vankalla kokemuksella Toni haluaa jakaa tietotaitoaan ja valmentaa tanssijoista hyviä kilpailijoita. Hänen ja Soilen valmentamat parit ovat saavuttaneet jo yli 40 SM-mitalia sekä edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Toni on toiminut Suomen junioreiden kilpatanssimaajoukkueen vierailevana valmentajana. Parhaillaan Toni toimii Suomen Tanssiurheiluliiton tuomarivalintatyöryhmän puheenjohtajana ja vakio-lattari -työryhmän jäsenenä.

Toni on myös arvostettu arvokisatuomari, joka käy tuomaroimassa ympäri maailmaa lähes kuukausittain.  Kiertäessään ulkomailla säännöllisesti, hän pysyy hyvin lajin kehityksen/suuntauksien mukana ja tuo tätä tietoutta DSC:n parien valmennukseen.