Site Overlay

Ilmoittautuminen

DSC Oulu ry käyttää myClub-ohjelmaa. Kaikkiin tapahtumiin ja viikko-opetusryhmiin ilmoittaudutaan sen kautta. Sivun alalaidasta löydät linkit, joista pääset suoraan rekisteröitymissivulle tai ilmoittautumissivulle. Syksyn ryhmien lukujärjestyksen ja hinnaston löydät nettisivujen valikkorivistä. Osa koulukerhoista käyttää Suomisporttia ilmoittautumiskanavana.

Jos olet uusi harrastaja, sinun tulee ensin rekisteröityä myClubiin uutena jäsenenä. Kun rekisteröit uuden jäsentilin, valitse sivun alalaidasta mihin ryhmään haluat liittyä.  Tämän jälkeen pääset kirjautumaan ja ilmoittautumaan seuran järjestämiin tapahtumiin.

Jokainen viikko-opetusryhmiin tuleva liittyy automaattisesti DSC Oulu ry:n (ja samalla Suomen Tanssiurheiluliiton) jäseneksi ja sitoutuu samalla maksamaan seuran jäsenmaksun (ei koske koulukerholaisia). Vuoden 2020 jäsenmaksu on 25 €.

Jos olet jo seuran jäsen, voit kirjautua suoraan myClubiin ja ilmoittautua tapahtumiin. Kaikilla syksyllä 2019 ryhmissä käyneillä pitäisi jo olla tunnukset ohjelmaan. Mikäli kirjautumisessa tulee ongelmia, ota yhteyttä laskutus.dsc@gmail.com.

Jäsenet voivat itse hallinnoida omia tietojaan myClubissa. Muistathan päivittää tietosi jos niihin tulee muutoksia.

ALLA LINKKI MYCLUBIN REKISTERÖITYMISSIVULLE

https://dsc.myclub.fi/flow/profile/new

ALLA LINKKI MYCLUBIN SISÄÄNKIRJAUTUMISSIVULLE

https://dsc.myclub.fi/login