Site Overlay

Ilmoittautuminen

DSC Oulu ry käyttää jäsentietojen hallintaan myClub-ohjelmaa. Kaikkiin tapahtumiin ja viikko-opetusryhmiin ilmoittaudutaan sen kautta.  Syksyn lukujärjestyksen ja hinnaston löydät nettisivujen valikkorivistä. MyClub toimii myös koulukerhojen ilmoittautumiskanavana.

Jos olet uusi harrastaja, sinun tulee luoda myClub ID samalla kun ilmoittaudut johonkin seuran avoimeen tapahtumaan tai rekisteröidyt seuran myClub-jäsenpalveluun. Rekisteröityminen tai ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan henkilön tiedot (omat tai lapsen).

Jokainen viikko-opetusryhmiin tuleva tanssija liittyy automaattisesti DSC Oulu ry:n (ja samalla Suomen Tanssiurheiluliiton) jäseneksi ja sitoutuu samalla maksamaan seuran jäsenmaksun (ei koske koulukerholaisia).

Vuoden 2022 jäsenmaksu on 25 €.

Syksyllä liittyville uusille jäsenille jäsenmaksu on 10€.

DSC myöntää kausimaksuista perhealennuksen (10 €) toisesta osallistujasta alkaen kaikille samassa taloudessa asuville.

Verkkomaksajien tulee suorittaa kausimaksu tunnin sisällä ilmoittautumisesta.

Jos olet jo seuran jäsen, voit kirjautua suoraan myClubiin ja ilmoittautua tapahtumiin. Mikäli kirjautumisessa tulee ongelmia, ota yhteyttä ilmoittautumiset.dsc@gmail.com.

Jäsenet voivat itse hallinnoida omia tietojaan myClubissa. Muistathan päivittää tietosi, jos niihin tulee muutoksia.

Alta pääset suoraan kirjautumaan myClubiin tai rekisteröitymissivulle