Site Overlay

MuksuDance / Lastentanssi 3–4-vuotiaat

3-4-vuotiaiden Muksudance-ryhmät kokoontuvat maanantaisin ja sunnuntaisin. 4-6-vuotiaille suunnattu Lastentanssi pidetään maanantaisin. Ryhmät ovat erillisiä, joten voit valita lapsellesi sopivamman harrastuspäivän.

Syksyn 2022 ryhmät:

Muksudance 3-4v.
  • Maanantaisin klo 17.30 – 18.00, Sarkkirannan päiväkoti, Kempele (Ohjaaja Soile Näsänen)
  • Sunnuntaisin klo 11.00 – 11.30 Ouluhallin tanssisali (Ohjaaja Sanna Hirvaskari)
Lastentanssi 4-6v.
  • Maanantaisin klo 17.00 – 17.45 DSC sali, Toppila, Kansipojantie 6 (Ohjaaja Sanna Hirvaskari)

Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta. Linkki tästä.

Tavoitteena on mm. perusliikuntamuotoihin, askelikkoihin ja tasoihin sekä suuntiin tutustuminen: laukkahyppy, tasahyppy, sivuaskel, ylä- ja alataso, jne. Liikkuminen eri tavalla eteen, taakse, sivulle tai ympäri. Tutustutaan oman kehon liikkumiseen ja liikedynamiikkaan: miten ravistan, pyöritän, taivutan, venytän jne. eri kehonosia paikallaan ja tanssiessa. Tasapainon löytäminen, iso/pieni, pehmeä/terävä, hidas/nopea.

Paritanssimaailmaan tutustutaan erilaisten pariharjoitteiden kautta ja opettelemme myös paritanssien alkeismuotoja: sambaa, valssia ym. MuksuDance-tunti rakentuu kokonaan leikinomaisten harjoitusten varaan.

Vaatetus: joustavat sisävaatteet, tossut tai jarrusukat. Tunnille ei mielellään juomapulloja mukaan, mutta mukana kannattaa olla, jotta voi heti tunnin jälkeen juoda.