Site Overlay

DSC Oulu ry

Tanssiurheiluseura Dance Sport Club, DSC Oulu ry, on perustettu 13.7.2015. Olemme rekisteröity yhdistys ja Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen.

Järjestämme laadukasta kilpatanssin valmennusta ja monipuolista tanssiliikuntaa eri-ikäisille harrastajille ammattitaitoisten tanssinopettajien johdolla.

Seuran säännöt

Seuramme jäseniä ovat automaattisesti kaikki kilpa- ja harrasteryhmissä mukana olevat tanssijat. Jäsenmaksu laskutetaan ryhmien laskutuksen yhteydessä.
Mikäli et ole vielä harrastajana seurassamme, mutta haluat liittyä seuramme jäseneksi, voit maksaa jäsenmaksun seuran tilille.

Vuonna 2021

Jäsenmaksu: 25 euroa 

Perhejäsenmaksu: 50 euroa (samassa taloudessa asuvat henkilöt).


Tili: FI08 5741 4020 0790 13
Viesti: nimi (jotta tiedämme kenen jäsenmaksusta on kysymys)

Haluatko tukea seuramme toimintaa?

Seuramme toimintaa voi tukea esim. kannatusjäsenmaksulla (250€/vuosi).  Tuki kohdistuu seuramme harrastus- ja kilpaurheilutoimintaan. Kannatusjäsenenä voi olla kuka tahansa yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö.

Ota yhteyttä, mikäli tämä tukimuoto kiinnostaa.

Myös muita tukimuotoja voidaan kartoittaa ja sopia yhteistyössä tuen tarjoajan kanssa. Ota tällöin yhteyttä seuran puheenjohtajaan.

Kaikki tuki on arvokasta.  Osa tukimuodoista voidaan kohdistaa vaihtoehtoisesti koko seuralle, yleisesti nuorisotoimintaan tai valitsemallesi tanssiparille.

Tietosuojaseloste