Site Overlay

Pekka ja Tarja Halkola, Seniori 3 B

pt_vKumpikin meistä oli aina ollut ”tanssihullu”. Tapasimme tanssilavalla ja yhdistimme innostuksemme lavatansseihin. Kävimme tanssikursseilla ja -leireillä. Kiersimme myös lavatanssikilpailuja. Paritanssin tekniikkakursseilla tutustuimme myös kilpatanssiin. Kohta huomasimme saaneemme uuden intohimon kohteen ja kesällä 2010 olimme ensimmäisellä kilpatanssi kurssilla.

Kilpatanssi avasi meille haastavuudellaan kokonaan uuden maailman tanssiin. Syksyllä menimme kilparyhmiin ja opettelimme koreografiat. Tärisevin jaloin kilpailimme ensimmäisen kerran tammikuussa 2011. Innostuimme harjoittelemaan tavoitteellisesti ja koko ajan teki mieli opetella uutta. Kilpailimme innokkaasti, nousimme nopeasti seuraaviin luokkiin ja taas saimme uusia kuvioita ja taitoja. Toukokuussa 2013 saavutimmekin jo B-luokan. Kesällä 2015 liityimme uuteen edustusseuraamme, DSC Ouluun.

Tanssimme sekä vakioita että lattareita. Vapaiden kuvioiden myötä tanssista on tullut haasteellisempaa – ja joskus harkat menevätkin kiistelyksi parin kanssa – mutta myös entistä mielenkiintoisempaa. Musiikin ja liikkeen sekä liikunnan yhdistäminen, innostavat valmentajat, jännittävät kilpailut ja mukavat tanssikaverit ovat niitä asioita, miksi yhä jaksamme innostua kilpatanssista.

Kaikenikäisenä voi oppia taitoja, joita ei ikinä kuvitellut itsellään olevankaan. Aikuisten lasten vuoksi meillä riittää paljon aikaa ja tämä on meidän yhteinen harrastuksemme. Oikeastaan 10-tanssi ei ole meille enää vain harrastus, vaan ennemminkin elämäntapa.